Aktuelno Početna

“Šta smeraju #austrijski zvaničnici sa #Kurtijem, takozvanim predsednikom privremenih kosovskih institucija?

“Šta smeraju #austrijski zvaničnici sa #Kurtijem, takozvanim predsednikom privremenih kosovskih institucija?
#ORF uvek isto radi, sve što je protiv #Srba to se obavezno objavljuje i to na prvom mestu, ako ništa drugo onda je bar neki „Srbin ukrao pivo“.
ORF je sinoc objavio intervju sa Kurtijem – takozvane republike Kosova u stvaranju Velike Albanije. Da podsetim, na ono šta nije pomenuto a to je, #NATO-bombardovanje #Srbije, pri čemu je ubijeno oko 3.000 srpskih stanovnika i bačen osiromašen uranijum od kojeg i danas oboleva stanovništvo.
OVK [ˌuː.ʧeːˈkaː] (skraćenica od albanske Ushtria Clirimtare e Kosoves, „Oslobodilačka vojska Kosova“) je bila albanska paravojna formacija, čije vođe sede u HAG-u na osuđeničkoj klupi zbog ratnih zločina. Nasuprot tome, #Hamas je teroristička organizacija zbog koje se uništava čitavo stanovništvo #Gaze. #UCK je teroristička organizacija koju je NATO legalizovao i pomogao da otme teritoriju od Srbije. Još uvek većina EU i Amerika pomažu da se ta ne pravda za koju su primenili toliku silu i bombardovanje prizna. Toliko o pravu.
Od tada su mnoge rezolucije Ujedinjenih nacija ignorisane, ponižene, šta je dovelo do ovih svih ratova.
Pokrajina Kosmet je „Jerusalim Srbije“! Privremena kosovska vlada pokušavaju da se otmu sve verske institucije, crkve i manastiri i sva imanja ali, odlukom Generalne konferencije Uneska u Parizu, Kosovo sa Kurtijem nije uspelo da to legalizuje, što je veoma važna odluka, budući da se radi o srpskim svetinjama – važnom delu srpskog nacionalnog života – ne može da brine ova takozvana kosovska vlada, koja ih je i uništavala.Ovim Kurtijevim pozivom u Beč, ignorišu da na Kosovu žive Srbi kao u Gazi pre rata. Kurti uskraćuje 2 godine lekove bolnicii u kojoj se leče i Albanci i Srbi.
Ovo nije bilo važno pitanje za ORF kao to što je pitanje otimanja teritorija Srbije i pomoć pravljenja nove državice kojom se upravlja iz svetskih metropola. Šta očekujemo od onih koji su ga doveli i ORF koji služi kao promocija kurtiju!? Mi mora samo da plaćamo …

AKTUELNO