Aktuelno Arhiva Blog Početna

Kultrurno udruženje meštana Urovice, prijateljsko veče humanitaraca „Velikog srca“

Uprava Kultumog udruženja meštana Urovice (KUM -Urovice) organizovala je u čast svim damama „Osmomartovski bal „.  Proslavi je prisustvovalo preko 400 njihovih „zemljaka koji se nalaze na privremenom radu  te alpske prestonice. Sala je bila prepuna  a još bolja zabava.
Za dobro raspoloženje pobrinuo   se orkostar, „Čarobnjaci „i mladi trubač ,Džidarević, koji je takođe iz Urovice, odakle su i organizatori. Oni su do jutanjih sati boz pauze zabavljali dobro raspoložene i neumorne  goste.
Zahvaljujući i sponzorima udruženja  koji su omogućili  najbolju tačku  ovog programa  i doveli specijainog gosta a to je, Jasmin Muharemović. Njegovim nastupom svi prisutni  a posebno ženskog pola. bili su oduševljeni. Pevalo se i igralo uz njegove hitove u nezapamćenoj atmosferi koja će ostati nezaboravna.

Ipak posebnu zahvatnost zahvanost momci iz organizacionog odbora KUM-a

Predsednik: Franculović Srđan, Zamenik Predsednika: Franculović Nebojša, Sekretar: Greblić Nenad, Zamenik Sekretara: Čvrkić Slavica, Blagajnik: Bordejević Mile, Zamenik Blagajnika: Videsković Boban, Krstić Novica, Bogicić Žika, Vladejić Dragan, Franculović Duško, Vladejić Zdravko, Bogicić Goran, Dragan Homoljac, Dinulović Mile i drugi članovi ,Kum-Urovice koji su sve ovo mesecima unapred planirali i realizovali u delo.

Nebojia Franculović je pozdravio u ime Kum-a sve prisutne i nakon toga su damama u znak pažnje podeljem karanfili.

 Ovog puta nismo imali posebne goste. bili su pozvani, all nisu mogli da dodu zbog velikih obaveza, napisao nam je pozdravljajući Mile Dinulović predsednik Skupštine KUM Urovica.

AKTUELNO